STUDIO16  INTERIORS
& COLIJN INTERIEUR

powered by colijn

Powered by Colijn

Wat begon met de vraag of wij een kast van Colijn mochten lenen voor in onze studio, liep uit tot een mooie samenwerking tussen beide partijen. Doordat de Inge van der Plas-Colijn (eigenaresse van Colijn interieur) en Githa Hogewoning (eigenaresse van Studio16 interiors) beide dezelfde passie en gedrevenheid delen, werden de plannen voor een samenwerking al snel gemaakt. Zo kunnen wij de meubels die wij in onze ontwerpen voorstellen, laten leveren en verzorgen door Colijn interieur. Iets waar wij met Studio16 te klein voor zijn. Daarnaast willen wij ook onze focus houden op het ontwerpen, adviseren en begeleiden van onze klanten.

” Alle prachtige meubelen die wij in de studio hebben staan zijn verzorgd door Colijn interieur. ” 

Uiteraard hebben wij die zelf met zorg samengesteld, want dat is Immers ons vak. Maar Colijn interieur heeft hier wel een grote rol in gespeeld. Zo hebben wij mooie merken kunnen kiezen, en zelfs nieuwe merken toegevoegd aan hun collectie, welke tot vernieuwing en eigenheid zorgen.  

Colijn interieur

Colijn interieur is inmiddels een begrip in Leiden en omgeving. Opgericht in 1977 aan de Hoge Rijndijk in Leiden, en daar tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd. Met meer dan 2.500 m2 aan sfeervolle stijlkamers, verdeeld over twee etages, staat er voor ieder wat wils. Met daar bovenop hun inmiddels 47 jaar ervaring, wordt iedereen persoonlijk benaderd en voorzien van goede service.

Zoals al eerder aangegeven geloven wij in het bundelen van krachten. Ieder bedrijf of specialist heeft zo zijn eigen kennis en kunde. En als je samen werkt, krijg je een sterker en krachtiger resultaat. En dat geldt ook voor onze samenwerking met Colijn interieur. 

Kijk voor meer informatie op: www.colijninterieur.nl

Op bezoek bij Colijn

Om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden, en om ervoor te zorgen dat ons ontwerp tot in detail wordt uitgevoerd, bieden wij de optie aan om samen een bezoek te brengen aan Colijn interieur. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat een interieur er mooi uit ziet, het moet ook praktisch zijn en niet te vergeten lekker te zitten! En dat is een kwestie van uitproberen. Dankzij onze samenwerking met Colijn zijn wij bekend in de winkel, en kunnen wij met onze klant daar in alle rust alles goed bekijken en uitproberen.

” U bent bij onze collega’s in goede handen… ” 

Wilt u liever zelf een keertje rustig bij Colijn interieur gaan kijken? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij sturen wij u met een gerust hart u ook alleen naar onze collega’s toe. Want wij weten dat u daar goed wordt geholpen, en onze ontwerpen met zorgen worden nagestreefd

Kom in contact 

Heb je interesse in een persoonlijk interieuradvies?
Of misschien heb je wel een andere vraag m.b.t. jouw interieur?
Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoekje aan onze STUDIO & STORE in Katwijk.
Dan bespreken we samen de mogelijkheden.