IN 3 STAPPEN EEN NIEUW INTERIEUR

werkwijze

Hoe werkt Studio16

Studio16 is er voor jou en je huis. Heb je verbouwplannen, wil je je hele huis opnieuw inrichten, 
of enkel een paar ruimtes? Ik help graag mee om jouw droomhuis werkelijkheid te maken.

Met eenvoudige stappen creëer ik samen met jou een thuis dat is ingericht op jouw persoonlijke behoeftes en levensstijl. Hieronder leg ik in 3 stappen uit wat ik voor je kan betekenen.

STAP 1: KENNISMAKING


Heb jij interesse in een onafhankelijk interieuradvies? Dan beginnen we met een vrijblijvend gesprek. Ik begrijp dat iedereen druk is, en dat de wens voor een nieuw interieur niet gelijk betekend dat je hier alle tijd voor hebt. Daarom spreken we gewoon af bij jou thuis. Dan kunnen we rustig kennis maken, en wordt misschien al snel duidelijk wens of probleem ligt.
Tijdens dit gesprek hoor ik graag hoe en waar ik jou het beste bij kan helpen op het gebied van interieur en ontwerp. Op basis van de door jou aangegeven wensen maak ik een passende offerte.

STAP 2: INTERIEURADVIES

Wanneer de opdracht is gegeven ga ik zo snel mogelijk aan de slag met het maken van een ontwerp. Natuurlijk is dit een proces wat tijd kost, en daarvoor trek ik me even terug in de studio. Ik presenteer het ontwerp pas wanneer ik er 100% achter sta. En dit doe ik middels jouw persoonlijke presentatie box.

Want wanneer je een compleet interieurontwerp af neemt, ontvang je deze persoonlijke en unieke presentatie box van mij cadeau. Hierin wordt jouw nieuwe ontwerp gepresenteerd bestaande uit plattegrondtekeningen en visualisaties (3d tekeningen), aangevuld met de mooie stoffen en kleurstalen die in dit plan worden meegenomen. Tevens een voorstel van de juiste kleuren, materialen en meubels voor om het plan compleet te maken, waarmee je eigenlijk zelf zo aan de slag kan.

Maar wat deze box vooral doet is dat je alvast kan genieten van je toekomstige interieur, en deze nieuwe plannen kan delen met je vrienden en familie, terwijl de verbouwing nog in de planning staat. Dat maakt het wachten toch een stuk leuker!

STAP 3: REALISATIE

Heb jij geen tijd of contacten om alles zelf te realiseren? Ook dit proces kan ik voor je uit handen nemen. Ik streef ernaar dat wat ik voorstellen in het ontwerp, ik ook kan aanbieden. Zo hoef jij als klant niet nog eens zelf naar de winkels om prijzen op te vragen. Door deze samenwerking kan jij alles via Studio16 laten lopen. Dat geeft jou niet alleen rust maar ook overzicht. Ik vraag voor jou de offertes aan, en bewaak hierbij gelijk je budget.

Daarnaast heb ik mijn eigen vakspecialisten om bijvoorbeeld het stuukwerk, de vloer, de raamdecoratie, of het schilderwerk te verzorgen. Omdat ik voor jou het beste wil, werk ik uitsluitend met een vast team lokale specialisten, die hun kennis en kunde middels jarenlange ervaring hebben bewezen. Mensen die met passie werken aan jouw project. Om zo jouw interieuradvies werkelijkheid te laten worden, en jij straks enkel maar hoeft te genieten van het eindresultaat.