IN 3 STAPPEN EEN NIEUW INTERIEUR

werkwijze

Hoe werkt Studio16

Studio16 is er voor jou en je huis. Heb je verbouwplannen, wil je je hele huis opnieuw inrichten, 
of enkel een paar ruimtes? Wij helpen graag mee om jouw droomhuis werkelijkheid te maken.

Met eenvoudige stappen creëer wij samen met jou een thuis dat is ingericht op jouw persoonlijke behoeftes en levensstijl. Hieronder leggen we in 3 stappen uit wat we voor je kan betekenen.

STAP 1: KENNISMAKING

Heb jij interesse in een onafhankelijk interieuradvies? Dan beginnen we met een vrijblijvend gesprek bij ons in de studio. 
Tijdens dit gesprek horen we graag hoe en waar wij jou het beste bij kunnen helpen op het gebied van interieur en ontwerp. Vervolgens maken we op basis van de door jou aangegeven wensen een passende offerte.

STAP 2: INTERIEURADVIES

Wanneer de opdracht is gegeven gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het maken van een ontwerp. Natuurlijk is dit een proces wat tijd kost, en waar we hard aan werken in onze studio. Als het ontwerp eenmal af is, presenteren we dit jou middels jouw eigen persoonlijke presentatie box.

Want wanneer je een compleet interieurontwerp af neemt, ontvang je deze persoonlijke en unieke presentatie box van ons cadeau! Hierin wordt jouw nieuwe ontwerp gepresenteerd bestaande uit plattegrondtekeningen en visualisaties (3d tekeningen), aangevuld met de mooie stoffen en kleurstalen die in dit plan worden meegenomen. Tevens een voorstel van de juiste kleuren, materialen en meubels voor om het plan compleet te maken, waarmee je eigenlijk zelf zo aan de slag kan.

Maar waar deze box vooral voor zorgt, is dat je alvast kan genieten van je toekomstige interieur, en jij je nieuwe plannen kan delen met je vrienden en familie terwijl de verbouwing nog in de planning staat. Dat maakt het wachten toch een stuk leuker!

STAP 3: REALISATIE

Heb jij geen tijd of contacten om alles zelf te realiseren? Ook dit proces kunnen wij voor je uit handen nemen. Wat wij voorstellen in ons ontwerp, kunnen we ook (aan)leveren. Zo hoef jij als klant niet nog eens zelf naar de winkels om prijzen op te vragen. Door onze samenwerking met aannemers, keukenleveranciers en andere woonwinkels kan jij alles via Studio16 laten lopen. Dat geeft jou niet alleen rust maar ook overzicht. Wij vragen voor jou de offertes aan, en bewaken hierbij gelijk je budget.

Daarnaast hebben wij onze eigen vakspecialisten om bijvoorbeeld het stukwerk, de vloer, de raamdecoratie, of het schilderwerk te verzorgen. Omdat wij voor jou het beste willen, werken wij uitsluitend met een vast team lokale specialisten, die hun kennis en kunde middels jarenlange ervaring hebben bewezen. Mensen die met passie werken aan jouw project. Om zo jouw interieuradvies werkelijkheid te laten worden, en jij straks enkel maar hoeft te genieten van het eindresultaat.