merken

Merken

Als interieurarchitect heb ik te maken met vele mooie producten en merken, waar ik natuurlijk graag mee werk. En omdat ik graag de ontwerpen ook bij u thuis wil helpen realiseren, vind ik het belangrijk dat alles wat ik voorstel ook kunnen aanbieden. Dit maakt dat Studio16 inmiddels dealer is van de onderstaande merken.

Zie jij jouw favourite merk er niet tussen staan? Geen zorgen. Door een fijne samenwerking met andere interieurwinkels uit de regio, ik bijna altijd alles wel leveren. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden door te mailen of contact op te nemen via het contactformulier.

specialisten

Professioneel en vakkundig

Wanneer je je huis laat verbouwen mag je rekenen op de deskundigheid van het vakmanschap. Daarom werken wij uitsluitend met een vast team lokale specialisten, die hun kennis en kunde middels jarenlange ervaring hebben bewezen. Mensen die met passie werken aan jouw project. Van het leggen van de vloer tot aan het ophangen van de raamdecoratie. Wij zorgen ervoor dat jouw interieurontwerp werkelijkheid wordt.