Samenwerking met specialisten

Professioneel en vakkundig

Wanneer je je huis laat verbouwen mag je rekenen op de deskundigheid van het vakmanschap. Daarom werk ik uitsluitend met een vast team lokale specialisten, die hun kennis en kunde middels jarenlange ervaring hebben bewezen. Mensen die met passie werken aan jouw project.

Van het leggen van de vloer tot aan het ophangen van de raamdecoratie. Want door de samenwerking met specialisten, en onze krachten te bundelen, is geen project mij te gek. Samen zorgen wij ervoor dat jouw interieurontwerp werkelijkheid wordt.

Samenwerken en krachten bundelen
versterkt het resultaat

Ik geloof in het bundelen van krachten. Ieder bedrijf of specialist heeft zo zijn eigen kennis en kunde. En als je samen werkt, krijg je een sterker en krachtiger resultaat.

Daarom heb ik mijn onze eigen vakspecialisten om bijvoorbeeld het stuukwerk, de vloer, de raamdecoratie, of het schilderwerk te verzorgen. En omdat ik voor jou het beste wil, werken ik uitsluitend met een vast team lokale specialisten, die hun kennis en kunde middels jarenlange ervaring hebben bewezen. Mensen die met passie werken aan jouw project. Want ik kan natuurlijk niet alles alleen.

Ook voor keukens werken ik graag samen met o.a. Bruynzeel Keukens en Piet Boon Kitchen, waar ik inmiddels kind aan huis ben. Naast gebruik te mogen maken van hun materialen, mogen ik ook met mijn klanten gebruik maken van hun studio’s. Waar ik in alle rust de keuken kan samenstellen, en indien nodig gebruik kunnen maken van hun deskundigheid.

contact met
studio16

info@studio-16.nl
+31 (0)6 467 276 00

 

Volg ons via Social media