portfolio

Verbouwing villa,
Rijnsburg

Wat begon met de wens voor een nieuwe keuken, liep uit tot een complete verbouwing van de begane grond. Middels eigen specialisten is deze villa omgetoverd tot een moderne, luxe villa.

Wijnwinkel én wijnbar, Oegstgeest

Wijnkoperij De Gouden Ton Oegstgeest is nu, naast een wijnspeciaalzaak, ook een wijnbar.
Een uniek concept waar Studio16 van begin tot eind, van ontwerp tot styling, bij betrokken is geweest.

Oud vissershuis,
Den Haag

Niet verhuizen, dus dan maar verbouwen. Zo begon Studio16 aan deze opdracht. Een project met diverse bouwkundige ingrepen, van o.a. de draairichting van de trap tot aan het creëren van nieuwe ruimtes.

Amsterdamse
Stadsvilla

In hartje Amsterdam staat een prachtig pand die Studio16 van top tot teen heeft gerenoveerd. Alle ruimtes zijn onder handen genomen, waarbij de functie en zijn design in harmonie leven en zijn voorzien van de mooiste merken.

Voormalig koetshuis,
Den Haag

Verscholen achter de gesloten gevel van een voormalig koetshuis ligt deze prachtige stadswoning. Waarbij een moderne aanbouw is gerealiseerd. Een mooie samenwerking tussen architect en binnenhuisarchitect.

High-end appartement, Wassenaar

Op een prachtige locatie, midden in het groen, met prachtig vrij uitzicht staat dit high-end en onder architectuur gerenoveerde appartement van ca. 192m².

Appartement Oud-Zuid, Amsterdam

Op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid, is dit appartement geheel gerenoveerd. Je kan wel zeggen dat eigenlijk alleen nog maar de buitenmuren zijn blijven staan.