STUDIO16 GEEFT JE

EERLIJK EN ONAFHANKELIJK ADVIES

over studio16

Over Studio16

Studio16 interiors is een jong, engergiek en creatief bedrijf opgericht in 2022. Maar toch nieuw en onervaren is het niet. Want ik, Githa Hogewoning, heb inmiddels al 13 jaar ervaring als interieurarchitect. Toch doe ik het niet alleen. Middels de samenwerking met een team specialisten kan Studio16 diensten leveren van advies, ontwerp tot realisatie. En dat op het gebied van interieurs, verbouwingen, keukens, badkamers en maatwerk.

En waarom de naam Studio16? Dat is mijn ‘lucky number’. Een getal wat al jaren in mijn leven, op diverse bijzondere manieren, steeds weer op duikt.

Wie ben ik?

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Githa Hogewoning en ik ben de oprichtster en het gezicht van Studio16. Van jongs af aan wist ik al wat ik later wilde worden: interieurarchitect. Alle tv programma’s die er waren werden uitgebreid bekeken. Ook de weg ernaartoe was knokken. Want als mavo-leerling kom je niet zomaar op de kunstacademie. Met diverse tussenopleidingen, en totaal 9 jaar gestudeerd te hebben, heb ik mijn droom weten te verwezenlijken.

Na mijn studies ben ik aan de slag gegaan bij diverse bedrijven om zo mijn kennis te vergroten en door me te specialiseren in keukens bij o.a. Piet Boon Kitchen, en om mijn ontwerpen naar een next level te tillen heb ik een aantal jaar gewerkt bij Noort interieur in Noordwijk, dé woonzaak van Zuid-Holland voor het hoge segment. Na jaren de nodige kennis en ervaring op te hebben gedaan, heb ik in 2022 mijn stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mijzelf begonnen. En tot de dag van vandaag heb ik nog geen spijt! Ik geniet van mijn werk, de mooie interieurs die ik mag maken, maar vooral van mijn blije klanten.

Naast ondernemer ben ik ook moeder van een prachtig gezin. Een rol waar ik ook zeker niet de kantjes vanaf loop. In tegendeel zelfs. Ondanks de drukte, en vele aandacht die soms van me wordt gevraagd, weet ik dit elke dag goed te combineren met mijn werk. Juist de flexibiliteit en mijn gedrevenheid zorgen voor perfectie. Want niets laat mij zo genieten als het creëren van mooie dingen en mooie momenten. Ook al moet ik daar soms een tandje harder voor lopen.

Over Studio16

Ik ontwerp mijn interieurs allemaal met één belangrijk doel: een eerlijk, onafhankelijk advies die past bij de opdrachtgever. En door onze drang tot perfectie, zoek ik altijd naar een ontwerp die jou verrast! Jij blij… ik blij!

” Mijn ontwerpen zijn vooral kenmerkend door warmte, rust en functionaliteit, maar dat toch luxe aan voelt. “

Want een interieur kan nog zo mooi zijn, als je deze niet past bij je dagelijks gebruik, dan past het niet bij jou. En dat is natuurlijk wel de bedoeling. Een keuken kan bijvoorbeeld nog zo mooi zijn, als je een kwetsbaar blad hebt en deze al snel onder de vlekken zit doordat de favoriete wijntje kringen achter laat, dan baal je toch! En dat soort “fouten” wil ik je graag voorkomen.

Het is dan ook een feestje als het ontwerp helemaal af is en ik dit mag presenteren aan de opdrachtgever. Die blije en verrassende gezichten is dan het allermooiste compliment die ik kan krijgen.