STUDIO16 GEEFT JE

EERLIJK EN ONAFHANKELIJK ADVIES

Let op:
i.v.m. de zomervakantie zijn wij 15 juli t/m 2 augustus gesloten.
Vanaf maandag 5 augustus bent u weer van harte welkom in onze Studio & Store voor al uw interieur vragen.

over studio16

Studio & Store

Zoek je een uniek item voor je interieur? Of ben je al langere tijd op zoek naar iemand die jou kan ontzorgen bij jouw woninginrichting? Loop dan eens binnen bij Studio16!

Middels de samenwerking met een team specialisten kan Studio16 diensten leveren van advies, ontwerp tot realisatie. En dat op het gebied van interieurs, verbouwingen, keukens, badkamers en maatwerk.
Daarnaast bieden wij een mooie collectie aan PVC-vloeren, raamdecoratie, en unieke woonaccessoires.

Onze STUDIO & STORE is gevestigd in onze nieuwe locatie aan de Rijnstraat 34a in Katwijk aan de Rijn..  

Onafhankelijk en eerlijk advies

Wij ontwerpen onze interieurs allemaal met één belangrijk doel: een eerlijk, onafhankelijk advies die past bij de opdrachtgever. En door onze drang tot perfectie, zoeken wij altijd naar een ontwerp die jou verrast! Jij blij… wij blij!

” Onze ontwerpen zijn vooral kenmerkend door warmte, rust en functionaliteit, maar dat toch luxe aan voelt. “

Want een interieur kan nog zo mooi zijn, als je deze niet past bij je dagelijks gebruik, dan past het niet bij jou. En dat is natuurlijk wel de bedoeling. Een keuken kan bijvoorbeeld nog zo mooi zijn, als je een kwetsbaar blad hebt en deze al snel onder de vlekken zit doordat de favoriete wijntje kringen achter laat, dan baal je toch! En dat soort “fouten” willen we je graag helpen voorkomen.

Het is dan ook een feestje als het ontwerp helemaal af is en wij dit mogen presenteren aan de opdrachtgever. Die blije en verrassende gezichten is dan het allermooiste compliment die we kunnen krijgen.

In het werk van Studio16 springt met name de totaalvisie in het oog. Omdat wij vanuit de interieurarchitectuur in het totaalplaatje willen doordringen tot de kern, buigen wij ons over alle elementen waaraan vanuit het interieur behoefte is. Daarbij gaan wij indien nodig complexe bouwkundige ingrepen niet uit de weg.

” Bouwkundige ingrepen deinzen wij niet voor terug ” 

Heb je ook interesse in een onafhankelijk en persoonlijk interieuradvies? Neem dan contact met ons op, of laat je inspireren in onze STUDIO & STORE. 

Over Githa

interieurarchitect en eigenaresse van Studio16

Githa Hogewoning is de oprichtster en het gezicht van Studio16. Van jongs af aan was haar visie al duidelijk, en werden de studies met zorg gekozen. Eenmaal afgestudeerd aan de kunstacademie als interieurarchitect werden de banen daarna zorgvuldig gekozen. Door bij diverse bedrijven aan te slag te gaan heeft ze de nodige kennis en ervaring opgedaan bij o.a. Piet Boon Kitchen en, om haar ontwerpen naar een next level te tillen, Noort interieur in Noordwijk. Dé woonzaak van Zuid-Holland voor het hoge segment.

Naast ondernemer is zij ook moeder van een prachtig gezin. Een rol waar ze ook zeker niet de kantjes vanaf loopt. In tegendeel zelfs. Ondanks de drukte, en vele aandacht die soms wordt gevraagd, weet ze dit elke dag goed te combineren met haar werk. Juist de flexibiliteit en haar gedrevenheid zorgen voor perfectie. Want niets laat haar zo genieten als het creëren van mooie dingen en mooie momenten. Ook al moet ze daar soms een tandje harder voor lopen.